Persillehjerte
Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte Indsendt af : Harry Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rengør hjerterne, læg dem evt. iblød i en skål koldt vand så du får blodet ud.
Fyld hjertet helt med persille og luk det med køkkennåle eller snør med snor.
Brunes godt af på alle sider i smør.
Vand hældes på og bringes i kog.
Lad det koge 1½ til 2 timer.
Tag hjerterne op og jævn suppen til sovs. |
|
Opskriften er vist 21938 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Dorthe - 2017-05-07 20:37:55 Jeg er på slankekur..prøv at lave hjerter sådan: Smelt 1/2 tsk kokosolie neutral i en gryde...brun hjerter deri og tilsæt løg og lade dem brune lidt med..hæld vand og bouillon på så det dækker halvt..kog ca i 2 1/2 time til de er møre.jævn lidt med Marizenamel..tilsæt tilsodet lidt græsk youhurt 2 % rørt op med lidt salt og peber.. Serveres med nye kartofler og en god middags salat..velbekomme.😍 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne