Persillehjerte

Persillehjerte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Harry

Indsendt :     
Persillehjerte, billede 4 Persillehjerte, billede 1 Persillehjerte, billede 2 Persillehjerte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Svinehjerte Et svinehjerte vejer ca. 200 gram.
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
10 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Jævning
Kulør
   
Opskrift:
Rengør hjerterne, læg dem evt. iblød i en skål koldt vand så du får blodet ud. Fyld hjertet helt med persille og luk det med køkkennåle eller snør med snor. Brunes godt af på alle sider i smør. Vand hældes på og bringes i kog. Lad det koge 1½ til 2 timer.

Tag hjerterne op og jævn suppen til sovs.





karakterer:
Opskriften er vist 21938 gange,
og udskrevet 290 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4594 (1093 kcal)
KJ pr. Pers. 1148 (273 kcal)
Vægt ialt 1933 gram
Vægt pr. Pers. 483 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 237 KJ (56 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 0.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-05-07 20:37:55
Jeg er på slankekur..prøv at lave hjerter sådan: Smelt 1/2 tsk kokosolie neutral i en gryde...brun hjerter deri og tilsæt løg og lade dem brune lidt med..hæld vand og bouillon på så det dækker halvt..kog ca i 2 1/2 time til de er møre.jævn lidt med Marizenamel..tilsæt tilsodet lidt græsk youhurt 2 % rørt op med lidt salt og peber.. Serveres med nye kartofler og en god middags salat..velbekomme.😍