Kalkunbryst med persille
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
|
|
Pluk persillen i små kviste, skyl og tør dem godt. Læg kalkunbrystet på den "glatte" side og skær en lomme i den tykke del af kødet. Fyld lommen med persillekviste og drys med salt og peber. Bind bomuldsgarn om kalkunbrystet 7-8 steder, så det holdes sammen til en lille steg.
Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun kødet på alle sider (ca. 3 min. i alt). Drys med salt og peber. Tilsæt vand og steg kalkunbrystet ved svag varme og under låg ca. ½ time - vend af og til. Tag stegen op og lad den hvile tildækket i ca. 10 min. Hæld grundsauce med mælk i sauterpanden med stegesky. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Jævn evt. saucen og smag til. Ved serveringen: Skær stegen i skiver - fjern bomuldsgarnet efterhånden. Anret kødet på et fad sammen med grønsagerne. Kom sauce og ris i hver sin varme skål. |
|
Opskriften er vist 13847 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2007-10-20 12:41:01 og kartofler Gitte - 2007-10-20 12:40:11 karolines kan undværes. Lav en almindelig brun sovs. Kalkunen bliver ekstra lækker hvis der også kommes hvidløg indeni. server med surt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne