Fiskeruller med persillepesto og pastinakfritter
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Pesto:
Bland persille, olivenolie, hvidløg, fintrevet parmesan eller anden ost, salt, peber og citronsaft og blend alle ingredienser. Smag til. Fiskeruller: Fileterne smøres med persillepesto, rulles sammen og samles med en tandstik. Krydr med salt og peber og et par stænk citronsaft. Steges i olie på ved middelvarme i ca. 7 min. Tilbered yderligere fiskefilet til frokosten i morgen: Steges med et drys karry i lidt olie. Pastinakfritter: Skær pastinakker i stænger, vend i olivenolie, salt og peber og rosmarin. Smag til og bag dem i ovnen på bagepapir ved 220C i 30-40 min. eller til de er godt gyldne. |
|
Opskriften er vist 8969 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne