Hornfisk, dampet med spinat-persille creme
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : |
|
|
Krydr hornfiskefileterne på indersiden med salt og peber. Rul dem sammen og stil dem i et ildfast fad. Bag dem i en varm ovn, 180ºC i 8 - 10 minutter. Kog fløden og rør sennep i. Blend med spinat og persille til en ensartet grøn creme. Lun den igen og smag til med salt og peber. Server til fisken evt. med kogte kartofler til.
|
|
Opskriften er vist 12466 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne