Lammebiksemad med persillefrites

Lammebiksemad med persillefrites, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Stegt/Kogt (Rester)

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt af : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Lammebiksemad med persillefrites, billede 4 Lammebiksemad med persillefrites, billede 1 Lammebiksemad med persillefrites, billede 2 Lammebiksemad med persillefrites, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.hakkede løg
600 g.kogte kartofler
900 g.stegt eller kogt lammekød
100 g.smør
3 spsk.olie
 salt
 peber
 
 Persillefrites:
 persille
 olie
 
Opskrift:
Hak løgene, skær kartoflerne i små tern, skær fedt og sener fra kødet og skær også dette i små terninger.

Svits først løgene på panden til de bliver gennemsigtige. Tilsæt så kartoflerne og lad dem stege med nogle minutter. Tilsæt så kødet og lad også dette stege med nogle minutter til det hele er gennemvarmt. Krydr med salt og peber efter smag.

Kan det ikke være på panden af en gang så kan du stege løg, kartofler og kød hver for sig og blande det i en skål eller bradepande.

Persillefrites:
Persillen plukkes meget fint fra stilkene, skyld kun hvis det er strengt nødvendigt og tør det meget godt da det ellers vil sprutte meget i den varme olie.

Olien varmes op, når olien er varm så puttes persillen i 10-20 sekunder og den fiskes op med en hulske og lægges på fedtsugende papir.

Server lammebiksen med persillefrites og agurkesalat.





karakterer:
Opskriften er vist 24210 gange,
og udskrevet 266 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-07 16:35:20
Super lækkert.