Kalkunbryst med bacon og persille
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær baconskiverne i tern og bland det sammen med en god portion hakket persille.
Brun kalkunbrystet i en gryde. Skær herefter 3 revner på langs i kalkunbrystet. Må gerne være så dyb som mulig, dog uden at skære kalkunbrystet helt igennem. Put blandingen af bacon og persille godt ned i revnerne. Herefter sættes kalkunbrystet i et fad (put evt. lidt vand ved med en bouillonterning i til at lave sovs af) og ind i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 1 time - indtil den er ca. 80 grader C. Tag kødet op og dæg det med folie, og lad det trække ca. 20 minutter. Imens laves saucen af skyen. Server kogte kartofler, en god salat og sovs, lavet af vandet fra stegen til kødet. |
|
Opskriften er vist 82711 gange,
og udskrevet 3585 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Tove - 2014-10-03 17:18:31 Kom gerne 1 spk. goronzola i sovsen. Jeg har mange gange fået kalkunbryst i Tyskland, og der er ofte gorgonzola i. Kirsten - 2013-08-23 17:52:52 Dejlig mad,og nemt at lave. Heidi - 2007-01-24 13:28:25 Super - nem at lave og smagte himmelsk. Per - 2005-01-01 01:01:01 Kalkunbryst har tit en flap i den tynde ende, og brystet bpå billedet var næsten helt flækket som hvis man gør hvis man fylder det, derfor brugte jeg denne revne og fyldte og snørrede brystet, jeg brugte ca 3 dl. friskhakket persille. Ingelise - 2005-01-01 01:01:01 Helt i top - og hvilken sovs. Tilføjede dog 2 løg til fyldet. Lissi - 2005-01-01 01:01:01 Det er en meget god, og enkel ret! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne