Persillefarseret vagtel i sprød kartoffel pakke
Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler Indsendt : Red : |
|
|
Udben vagtelen, parter den og fjern skindet.
Lav en soufflefars: kør et kyllingebryst ”sejt” m. salt, tilsæt 1 æggehvide og ½ dl fløde og en håndfuld fint hakket persille. Bred et stykke fedtnet (15cmx15cm) ud og dæk med tyndskårne kartoffelstykker og krydr med S+P. Placer en lille portion fars efterfulgt af brystet derpå fars og låret afslut med fars, fold nettet om fuglen. Brun af. Steg i 175 grader i ca. 10 min. Babygrønsagerne ordnes og smørsauteres |
|
Opskriften er vist 11196 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne