Kullerfilet med persille, appelsinsaft og asparges
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller Indsendt : Red : |
|
|
Fisken:
Fordel fisken i et lavt ildfast fad og pres ½ lime og hæld saften over fisken. Drys persille samt salt og peber. Hak løg og hvidløg samt peber og chili. sauter det hele i smør og olie til grønsagerne er bløde. Derefter skæres tomaterne i tern og tilsættes sammen med appelsinsaften i blandingen. Den koges op og fordeles over fisken. Den kommes i ovnen ved 175 grader i 10 min. til den er gennemstegt. Aspargessauté: knæk den træede ende af aspargeserne og snit dem i 3 cm lange stykker og hak 1 fed hvidløg fint. Smelt smør og kom asparges og hvidløg ved og krydr med salt og peber. Læg låg på og lad det simre ved middelsvag varme i 6-8 min. til de er møre. Server fisken med asparges saute´en, ris og limebåde samt groft brød. |
|
Opskriften er vist 11087 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne