Stegt perlehøne med persillerødder og stuvede skovsvampe
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøne hel Indsendt : |
|
|
Tag perlehønen og skær vinger og lår fra.
Gem disse i et fad.
Gnid selve brystet i salt og peber.
Drys lidt rosmarin ud over, løft skindet og fyld med finthakket skalotteløg og rosmarin.
Samt hvidløg.
Sæt fuglen i ovnen ved 200 grader og steg godt 1 time.
Kom vinger og lår i en gryde med ordnet rødder, hvidløg, hønsefond og kog ved moderat varme i 25- 30 minutter.
Tag så lår og vinger op og pluk benene fra.
Kog hønsefonden yderligere ned og pisk smørret i.
Tilsæt igen lår og vinger.
Krydder med salt og peber.
Svampe: Rens svampene og skær dem i store stykker. Rist i lidt smør med løg, hæld herfter fløde på og kog ind. Krydder med salt og peber. Drys nu hakket rosmarin ud over. Server: Skær brysterne fra skroget og del i fire stykker. Læg lidt rødder, lår og vinger i bouillon ved. Fordel svampestuvningen og høvl frisk peberrod ud over. |
|
Opskriften er vist 10520 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne