Svinekoteletter med ristet persille, hvidløg og champignon
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : gismo Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 30660 gange,
og udskrevet 559 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-06-20 18:12:11 Lækker lækker ret !! Kan varmt anbefales, også til studerende da den er forholdsvis billig at lave :) Jes Klittum - 2008-09-29 10:34:05 Fantastisk god ret. Det tog ikke mere end en halv time at lave, fra start til slut, og bestod af det jeg normalt lige har i køkkenet og haven. Svinekoteletterne blev dejligt saftige, da de jo ikke havde direkte kontakt med stegepanden. Jeg kan anbefale at bruge saften fra en halv appelsin og saften fra en halv citron - det fungerer fantastisk sammen med persillen. Champignon fra glas fungerer også ganske udemærket. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne