Persillestegt skærising

Persillestegt skærising , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Skærising

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1,5 dl.rasp
0.5 bundtpersille
1 stk.citron usprøjtet
2 stk.madæble
4 stk.rødbede
 olivenolie
 salt
 peber
1 stk.mango
600 g.skærisingfilet
 
Opskrift:
Skærising og krydderrasp:
Rasp, persille, reven skal af en halv citron og 1 tsk salt blendes til det får en grønlig farve. Fileterne foldes så de har samme tykkelse over det hele. Vendes i krydderraspen og steges på en pande tilsat lidt olie ved svag varme i ca. 3 min på hver side. Krydr evt. med lidt salt.

Salat af rødbede, mango og æble:
Rødbeder,mango og æbler skrælles og rives på et rivejern. Blandes i en skål sammen med saften af 1 citron, 1 tsk olie, salt og peber.

Pynt retten med en krydderurtetop: Evt. persille, dild, kørvel.

Servere retten med ovnstegte kartofter.



Tips:

Kog små kartofler med skræl i ca. 5 min. Hæld vandet fra og tilsæt en smørklat. Lad dem svitse i yderligere 10-15 min. indtil de er møre. Drys med salt inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 18485 gange,
og udskrevet 337 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu