Persillestegt skærising
Hovedingrediens : FladFisk - Skærising Indsendt : Red : |
|
|
Skærising og krydderrasp:
Rasp, persille, reven skal af en halv citron og 1 tsk salt blendes til det får en grønlig farve. Fileterne foldes så de har samme tykkelse over det hele. Vendes i krydderraspen og steges på en pande tilsat lidt olie ved svag varme i ca. 3 min på hver side. Krydr evt. med lidt salt. Salat af rødbede, mango og æble: Rødbeder,mango og æbler skrælles og rives på et rivejern. Blandes i en skål sammen med saften af 1 citron, 1 tsk olie, salt og peber. Pynt retten med en krydderurtetop: Evt. persille, dild, kørvel. Servere retten med ovnstegte kartofter. Tips: Kog små kartofler med skræl i ca. 5 min. Hæld vandet fra og tilsæt en smørklat. Lad dem svitse i yderligere 10-15 min. indtil de er møre. Drys med salt inden servering. |
|
Opskriften er vist 18485 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne