Fyldt kalkunbryst med feta og persille
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Persillen skylles grundigt, og hakkes. Fetaen skæres i mindre stykker.
Der skæres en "lomme" på det tykkeste sted i kalkunbrystet, og feta + persille puttes ind i "lommen". Bind bomuldsgarnet rundt om kalkunbrystet, og snør godt til, så fyldet ikke kan falde ud. Kalkunbrystet brunes i margarinen på en sautépande i 4 min ved høj varme. Drys med salt og peber. Tilsæt vandet og steg kalkunbrystet ved svag varme og under låg i ca 40 min -vend af og til. Tag derefter stegen op og lad den hvile i ca 10 min. Sauce: Champignonmerne hakkes fint og tilsættes stegeskyen sammen med hvidvin. Småkoger et par minutter, tilsættes creme fraiche og smages til med salt og peber. Ovnbagte kartofler: Kartoflerne skrælles og skæres i både som lægges i en stor skål. olivenolie, salt, peber og græsk grillkrydderi hældes over og det hele blandes godt. Lægges i en bradepande beklædt med bagepapir og bages i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 45-60 minutter, vendes evt. undervejs. Fjern bomuldsgarnet fra stegen, og skær kødet i skiver. Server med hjemmelavede kartoffelbåde. Tips: Variér med soltørrede tomater og hvidløg istedet for fetaen. |
|
Opskriften er vist 99527 gange,
og udskrevet 3100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (15 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-06-11 16:44:52 Fryseegnet? !! - 2009-04-30 09:45:57 Dejlig,velsmagende og lettilberedt kalkunbryst.Vi fik salat og ris til. Stegeskyen blev bare jævnet med Maizena - persillen fra kalkunbrystet gav en perfekt smag. Lund - 2007-04-16 18:08:10 Giv skyen en opkog, og tilføj noget fløde, så har du en lækker sovs |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne