Devolay kotelet med ost og persille
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : ja inden den paneres Indsendt af : F.Blichfeldt Indsendt : |
|
|
fjern evt. fedt og brusk fra brystfileterne dup dem tørre med køkkenrulle skær hver filet op i siden så den kan åbnes altså skær den næsten igennem bred den ud på et skærebræt og bank den flad drys med salt og peber spred de finthakkede paprika jævnt over kødet stil det i køleskabet mindst 30 min. gerne længere under låg.
tag kødet ud af køleskabet i midten af hver "kotelet" lægges et stykke ost ca. 10 g. og 2 spsk. smør. derefter rulles kødet omkring fyldet lukkes evt. med en tandstikker eller 2 paneres i æg og rasp og steges gyldne ca. 7 min. på hver side på en middelvarm pande |
|
Opskriften er vist 2889 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne