Rugmelstegt rødspætte med persillesauce og tyttebær
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel Indsendt : Red : |
|
|
Rødspætter:
Fileterne og de hele rødspætter krydres med salt og peber. De vendes i halv hvede- og rugmel og steges i halv smør og olie. Fileterne steges i ca. 2 min. og de hele i ca. 5 min. Persillesauce: Lav en hvid sauce: Smelt ca. 20 g smør ved svag varme og tilsæt 1 spsk hvedemel. Under omrøring tilsættes mælken lidt ad gangen. Lad den simre i ca 5 min. og smag til med salt, peber og muskatnød. Lige før servering tilsættes det hakket persille. Server retten med små kogte kartofler, tyttebær og citronbåde. |
|
Opskriften er vist 16861 gange,
og udskrevet 403 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne