Rugmelstegt rødspætte med persillesauce og tyttebær

Rugmelstegt rødspætte med persillesauce og tyttebær , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.hele flåede rødspætter og fileter
0.5 dl.olie
 rugmel
4 dl.mælk
 Muskatnød, friskrevet
 persille
 tyttebær
1 citron usprøjtet
 salt
 peber
 smør
 hvedemel
 
Opskrift:
Rødspætter:
Fileterne og de hele rødspætter krydres med salt og peber. De vendes i halv hvede- og rugmel og steges i halv smør og olie. Fileterne steges i ca. 2 min. og de hele i ca. 5 min.

Persillesauce:
Lav en hvid sauce: Smelt ca. 20 g smør ved svag varme og tilsæt 1 spsk hvedemel. Under omrøring tilsættes mælken lidt ad gangen. Lad den simre i ca 5 min. og smag til med salt, peber og muskatnød. Lige før servering tilsættes det hakket persille.

Server retten med små kogte kartofler, tyttebær og citronbåde.





karakterer:
Opskriften er vist 16861 gange,
og udskrevet 403 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu