Lammesteg med persille
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 250 grader.
Stik med en spids kniv dybe huller ind ved benet. Fyld persille og evt. lidt knust hvidløg i hvert hul. Læg køllen med den flade side opad på risten over bradepanden. Rids evt. fedtet i tern. Gnid stegen med salt og peber. Sæt stegen på nederste ribbe i ovnen, og lad den brune i 15 min. Hæld kogende væske ved, og dæmp varmen til 150 grader. Vend køllen og vidersteg i 1 1/4 - 1 1/2 time. Hæld skyen fra og lad stegen trække ca. 15 min. i den slukkede oven. Skum skyen for overflødigt fedt. Ryst lidt vand og mel til jævning, og hæld det i den kogende sky ved konstant piskning. Kog sovsen 5 min og smag til. Serveres med pillekartofler, agurkesalat eller æblemos med mynte eller evt. myntesovs med mynte eller evt. myntesovs |
|
Opskriften er vist 12129 gange,
og udskrevet 439 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer kristian - 2008-03-29 12:59:07 hvis ingrediensen er lammebov, hvorfor er der så skrevet "kølle" i opskriften? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne