Salat med penne, rucola, persille og pinjekerner
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : JOC Indsendt : Red : |
|
|
Start med at hakke persillen, pinjekernerne og peberfrugten meget fint og hæld det i en står skål. Rucolaen skylles fri for evtuelle jordrester og hældes derefter i skålen. Tilsæt herefter 1-2 spsk rapsolie, salt og peber.
Pastaen: En stor gryde med letsaltet vand bringes i kog, kom herefter pastaen i og følg kogetiden angivet på pakken. Når pastaen er færdig sies vandet fra og der skylles med koldt vand. Når pastaen er kølet af tilsættes den til skålen med de øvrige ingredienser og der røres grundigt rundt. Kan serveres straks eller tilberedes god tid i forvejen og stå på køl før servering. Tips: I stedet for peberfrugt kan man bruge tomat. Retten er god som tilbehør til kødretter eller i sig selv som en frokostsalat. |
|
|
Opskriften er vist 5242 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Klarlund - 2012-09-06 21:45:04 God til både mænd og børn - hit hjemme hos os |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne