Mørbrad med persillefyld
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : gismo Indsendt : |
|
|
Flæk mørbraden halvt igennem på langs. Bank kødet lidt ud med håndfladen, så det bliver fladt. Til fyldet blandes løg, flødeost og persille med salt og peber. Fordel blandingen på den ene halvdel af mørbraden. Læg den anden halvdel over. Bind kødet sammen med bomuldssnor.
Brun smørret i en stegegryde og brun mørbraden heri. Krydr med salt og peber. Tilsæt bouillon og fløde og lad mørbraden simre ca. 20 min. Tips: Tilbehør: Kartofler eller ris og grøn salat eller tomatsalat |
|
Opskriften er vist 16467 gange,
og udskrevet 536 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Poul Erik - 2016-07-10 07:47:30 Brug flere kryddei urter fra haven samtidig det giver en fremragende smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne