Grillede lammekoteletter med persille/oliven panade
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Lammekoteletterne befries for sener og brunes på pande eller grill. Bland hakket persille og presset hvidløg, smør, sennep, æggeblomme, hakkede oliven og rasp til panade.
Kartoflerne skylles, skrubbes, koges med skind og afkøles lidt, inden de blandes med rygeosten og klippet purløg. Halvdelen af tomaterne befries for skind (giv tomaten et rids og et kort opkog, skyl i kold vand og fjern skindet) og kerner. Tomaterne blendes og smages til med hakket skalotteløg, citronsaft og basilikum. Den anden halvdel af tomaterne skæres i små stykker og vendes ned i tomatdressingen. Pynt med frisk basilikum. Der smøres et tykt lag persille/oliven panade på hver lammekotelet. De grilles i ovn eller på grill, til panaden er sprød og koteletterne er færdige. Koteletterne anrettes sammen med kartofler og tomatsalaten. |
|
Opskriften er vist 22525 gange,
og udskrevet 594 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne