Lammesaddel (mørbradsteg) med timian og persille

Lammesaddel (mørbradsteg) med timian og persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesadel

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.lammesaddel
3 spsk.olivenolie
2 fedhvidløg
2 kvistetimian
3 kvistepersille
2 laurbærblade
 salt
 peber
Opskrift:
Brun stegen godt på alle sider i en stor pande eller gryde og tag den op. Pres hvidløgene ned i olien og bland de hakkede krydderurter i. Gnid kødet godt ind i denne olie og læg sadlen i en bradepande som sættes i ovnen ved 180° i ca. 30 min. hvis den skal være rosa, og i 40-45 min hvis den skal være næsten gennemstegt. Lad kødet hvile 10 minutter inden udskæringen. Frigør fileter og mørbrader fra ryggen og skær dem i tynde skrå skiver, som lægges tilbage på rygbenet.

Server evt. en grønsagsstuvning til: Courgetter skåret i tern og champignon i kvarte brunes i smør til de er møre. krydres med hvidløg, salt og peber og drysses med friskhakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 24338 gange,
og udskrevet 468 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-16 14:12:06
Lammesaddelen kan også erstattes med gedesaddel - mums!