Lammesaddel (mørbradsteg) med timian og persille
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesadel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Brun stegen godt på alle sider i en stor pande eller gryde og tag den op. Pres hvidløgene ned i olien og bland de hakkede krydderurter i. Gnid kødet godt ind i denne olie og læg sadlen i en bradepande som sættes i ovnen ved 180° i ca. 30 min. hvis den skal være rosa, og i 40-45 min hvis den skal være næsten gennemstegt.
Lad kødet hvile 10 minutter inden udskæringen. Frigør fileter og mørbrader fra ryggen og skær dem i tynde skrå skiver, som lægges tilbage på rygbenet.
Server evt. en grønsagsstuvning til: Courgetter skåret i tern og champignon i kvarte brunes i smør til de er møre. krydres med hvidløg, salt og peber og drysses med friskhakket persille. |
|
Opskriften er vist 24338 gange,
og udskrevet 468 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer fisken - 2008-03-16 14:12:06 Lammesaddelen kan også erstattes med gedesaddel - mums! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne