Stegt flæsk med persillesauce
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl kartoflerne og kog dem i rigeligt, saltet vand. Gem kogevandet til persillesaucen.
Skær baconstykket i tynde skiver og steg det på en tør varm pande ca. 2 min. på hver side, til det er gyldent og sprødt. Hæld fedtet fra panden og læg baconskiverne på fedtsugende papir eller køkkenrulle og hold dem varme under folie. Til saucen bages smør og mel sammen i en gryde. Pisk godt. Mælken hældes i opbagningen lidt ad gangen sammen med kartoffelvandet, mens der piskes. Når saucen har den rette konsistens, tilsættes hakket persille og den smages til med muskatnød, salt og peber. Server de sprøde baconstykker med de kogte kartofler og persillesaucen. |
|
Opskriften er vist 96207 gange,
og udskrevet 1563 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (56 stemmer) |
|
Kommentarer Tineke - 2019-01-09 17:09:43 Man kan også lave persillesauce med mælk og kartoffelvand og jævn det med en smørbolle. Kom persille i til sidst. Sputnik - 2018-03-28 14:32:42 Det er ikke det værste man kan få Anja - 2012-10-04 17:33:49 Bacon har intet med stegt flæsk at gøre. jan siedentopp - 2010-06-20 13:29:07 Kan man varme resterne næste dagop. chefkok - 2009-08-04 17:10:33 når du putter persille i sovsen, må den ikke koges op altså med persille i. Sovs - 2009-01-06 10:26:48 Persillesovs må gerne koge det må bare ikke varmes op hvis du skulle have en rest tilbage Bent - 2008-09-19 11:47:13 Må persillesovs ikke koge? Det vil jeg da meget gerne vide Mi - 2008-02-20 10:23:08 Hvor har i gjort af flæsken? Er det ikke det retten heder? Erik - 2007-10-21 12:03:31 tvivler stærkt på at 2 minu8tter er nok. Johnny - 2007-04-18 02:49:03 hehe en mand ligesom mig, jeg er enig pænt vigtigt at vide om sausen skal koge eller ej ? Jens - 2005-01-01 01:01:01 Er det ikke vigtigt at fortælle om sausen SKAL koge ? (persille) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne