Hvidløgslam med persille og kartofler
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Køllen udbenes helt eller delvist. Køllen fyldes med persille og lukkes med et par kødspid. Lammekøllen gnides med salt.
Kartoflerne skæres i tynde skiver, der lægges taglagt i et ildfast fad eller lille bradepande. Bouillon hældes ved, og lammekøllen lægges på kartoflerne. Stilles i ovnen ca. 45 min ved 160 grader C alm. ovn. Franskbrødskrumme, hvidløg, citronsaft, persille og margarine røres sammen og smøres på kødet. Stilles atter i ovnen ca. 45 min. ved 160 grader. Køllen trækker i ca. 20 min. indpakket i folie inden den skæres i skiver. Kartoflerne hældes i en skål og serveres til sammen med bønner, ærter eller broccoli. |
|
Opskriften er vist 60323 gange,
og udskrevet 1582 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-03-21 08:02:57 Her skulle den have en 20-30 minutter ekstra, stegte den til den havde 75 grader i centrumstemperatur. Kartoflerne som persille/citronsmørret havde dryppet på smagte meget af citron, måske man forsigtigt kan blande kartoflerne lidt, bare pas på de ikke går i stykker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne