Poussin med persille og hvidløg
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Krydr poussinerne indvendigt med salt og peber. Vend finthakket hvidløg med fint hakket persille og fordel fyldet i poussinerne.
Varm lidt smør og olie i en rummelig gryde og brun poussinerne på alle sider. Tilsæt bouillon og vand og evt. de afpillede persillestilke. Læg låg på gryden og lad det stå og simre i 40-50 minutter, alt efter størrelse. Tag poussinerne op og lad dem hvile lunt i 10 minutter. Sigt saucen og kog den igen. Smag den til med salt og peber. Hvis man ønsker det kan saucen evt. jævnes lidt. Server med kogte kartofler og en frisk grøn salat. |
|
Opskriften er vist 29326 gange,
og udskrevet 1223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Egon Christensen - 2005-01-01 01:01:01 I stedet for servering med grøn salat er det bedre med en rødbedesalat som følgende: 300 gram kolde, kogte rødbeder skæres i stave. 2 dl piskefløde - 1½ spsk. citronsaft - 1 spsk. revet peberrod - 2 spsk. capers - 1 lille håndfuld korender - salt og peber. --- Bland fløde og citronsaft og lad det stå og blive cremet. Tilsæt peberrod, capers og korender. Smag fløden til med salt og peber. Vend rødbederne i. Voila! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne