Stenbider med persilleskum

Stenbider med persilleskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbider - Stenbidder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 friske stenbider i fileter
 salt
 peber
 saft af 0.5 citron
0.5 bdt.finthakket persille
2 dl.piskefløde, letpisket
2 æggeblommer
0.5 finthakket løg
125 g.cherrytomater
 olie til stegning
400 g.kartofler
 
Opskrift:
Fisken dampes på rist i ca. 12 minutter under låg (skal dampes på rist så gelatine kan løbe fra). Kartoflerne koges. Fisken afkøles. Fløden piskes let op og blandes med æggeblommer samt persille. De afkølede fisk lægges på ildfaste tallerkner. Persillefløden fordeles på fileter. Gratineres under grill ca. 4-5 eller til retten er gylden. Løgene sauteres af og heri vendes cherrytomaterne. Varm igennem til tomaterne varme.





karakterer:
Opskriften er vist 12480 gange,
og udskrevet 214 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu