Stenbider med persilleskum
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbider - Stenbidder Indsendt : |
|
|
Fisken dampes på rist i ca. 12 minutter under låg (skal dampes på rist så gelatine kan løbe fra). Kartoflerne koges. Fisken afkøles. Fløden piskes let op og blandes med æggeblommer samt persille. De afkølede fisk lægges på ildfaste tallerkner. Persillefløden fordeles på fileter. Gratineres under grill ca. 4-5 eller til retten er gylden. Løgene sauteres af og heri vendes cherrytomaterne. Varm igennem til tomaterne varme.
|
|
Opskriften er vist 12480 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne