Grydestegt kanin med persille
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaniner.info Indsendt : Red : |
|
|
Der stikkes huller i kaninen med en skarp kniv, på de mest kødfulde steder. Persille stikkes i hullerne. Vend kaninen i salt og peber og brun den i en stegegryde. Hæld en liter vand på sammen med bouillonterningerne. Steges i ca. 2 timer alt efter størrelse. Jævn saucen og tilsæt kulør.
Serveres med kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 17047 gange,
og udskrevet 397 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne