Stegt Svinekam med persille-løgfars
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : |
|
|
Svinekammen krydres med salt og peber og brunes i ca. 20 min. ved 225 grader.
Imens laves farsen af franskbrød, finthakket løg, finthakket hvidløg, hakket persille og smeltet smør, når det er rørt sammen spædes med bouillon til brødfarsen hænger sammen men ikke er for blød. Svinekammen tages ud af ovnen, brødfarsen lægges ovenpå og der dryppes med citronsaft. Piskefløden hældes ved og stegen sættes i ovnen igen ved 225 grader i ca. en time. Når kammen er færdig tages den ud og holdes varm. Skyen hældes i en gryde koges op og smages til, evt. tilsættes lidt kulør. Serveres med kogte aspargeskartofler og smør sauterede bønner krydret med salt og hvid peber. |
|
Opskriften er vist 9279 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne