Mørksejkrebinetter med persillesauce
Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak mørksejfileten med en skarp kniv på et skærebræt til kødet er finthakket, uden at være moset.
Ælt fiskekødet med salt og peber.
Form 4 krebinetter af fiskekødet.
Kom raspen på en tallerken, og vend krebinetterne i den.
Steg krebinetterne i olien på en slip let-pande ca. 4 min på hver side ved middelhøj varme.
Persillesovs: Skyl persillen grundigt, og hak den. Pisk mælk og majsstivelse sammen i en gryde, og kog mælken op under omrøring. Kom persillen i saucen, og kog endnu 2-3 min. Smag til med salt og peber. Tilbehør: fjern det yderste blad på spidskålen og skær den i brede strimler. Kog spidskål og hele forårsløg i en gryde med letsaltet vand i 3 min. Servér fiskekrebinetterne med kogte kartofler, persillesauce og kogte spidskål og forårsløg. Tips: I stedet for mørksej kan du anvende torsk. Bland evt. 3 spsk hakkede krydderurter i det hakkede fiskekød, fx dild, purløg, persille, kørvel eller basilikum. |
|
Opskriften er vist 21245 gange,
og udskrevet 386 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne