Persillekylling

Persillekylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Salat:
 smør/margarine til stegning
 peber
 salt
 rigeligt med persille
1-2 kyllinger alt efter størrelse
1 salathoved
1 dl.fløde
 salt
 nogle få dråber citron
 lidtsukker
 
Opskrift:
Gør kyllingen i stand, drys dem indvendigt med salt og peber og fyld dem med persille. Brun fuglene på alle sider, spæd med 3 dl vand og lad kyllingerne stege 45 minutter eller 1 time ved 200 grader. Tag kyllingerne op og jævn saucen.

Salat:
Fløden røres med citron, salt og sukker og hældes over spæde lysegrønne blade af hovedsalat





karakterer:
Opskriften er vist 7536 gange,
og udskrevet 133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu