Persillekylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Gør kyllingen i stand, drys dem indvendigt med salt og peber og fyld dem med persille.
Brun fuglene på alle sider, spæd med 3 dl vand og lad kyllingerne stege 45 minutter eller 1 time ved 200 grader.
Tag kyllingerne op og jævn saucen.
Salat: Fløden røres med citron, salt og sukker og hældes over spæde lysegrønne blade af hovedsalat |
|
Opskriften er vist 7561 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne