Roastbeef med hvidvinsbraiserede persillerødder
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : |
|
|
Forvarm ovnen til 150 grader.
Krydr roastbeefen med salt og peber og brun den på en pande. Læg den på en ovnrist.
Skræl persillerødderne og skær dem i mindre stykker. Del hvidløget. Læg persillerødderne i et ildfast fad og tilsæt vand, vin, hvidløg og laurbærblade. Krydr med salt og peber.
Sæt fadet med persillerødderne i ovnen og stil risten med roastbeefen ovenpå, så kødsaften drypper ned i det ildfaste fad. Steg roastbeefen, til indertemperaturen er 55-58 grader (brug et stegetermometer). Det tager ca. 75-80 minutter. Tag roastbeefen ud og lad den hvile.
Hæld persillerødderne og skyen i en gryde, læg låg på og lad dem koge fem-ti minutter, eller til de er møre. Jævn med maizena. Rør cremefraichen i og lad det koge op. Drys med hakket persille og skalotteløg og smag til med salt og peber inden servering.
Til roastbeef med hvidvinsbraiserede persillerødder kan man servere en tomatsalat af skivede tomater, rødløg, olie, balsamico, salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 7520 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne