Lammeryg med persille og hvidløg 02
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Indsendt : Red : |
|
|
Lammeryggens fedtlag ridses med en skarp kniv.
persillen nippes i små buketter, hvidløgsfeddene skæres i skiver.
Med en skarp kniv stikkes små lommer ind langs ryggens fedtlag og ben. Lommerne fyldes med hvidløg og persille. Kødet gnides med salt og peber og lægges i en bradepande. Brunes ca. 15. min ved 225 grader. Bouillon, løg skåret i både, laurbærblade og timian kommes ved, og varmen dæmpes til 160 grader. vidersteger 3/4 - 1 time afhængig af, hvor rosa kødet ønskes. Et stegetermometer skal vise 65-68 grader inde midt i fileten. Stegen tages ud og pakkes i alufolie ca. 20 min. Skyen sies ned i en gryde og skummes for fedt. Skyen varmes igennem og jævnes med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand. Saucen smages til med salt og peber. Fileterne skæres fra ryg- og ribben og skæres i pæne skrå skiver, der evt. lægges tilbage på benene. Mørbraderne på undersiden af ryggen skæres i skiver. Serveres med Små persillekartofler, bønner og champignon, evt. agurkesalat eller rabarberkompot. |
|
Opskriften er vist 16432 gange,
og udskrevet 852 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne