Kogt oksebryst i kraftig persillesky
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med at bringe vandet i kog i en passende stor gryde. Læg oksebrystet i det kogende vand og lad det komme i kog igen. Dæmp nu varmen så kødet kun akkurat koger, skum for fedt og urenheder hyppigt i starten og lad så kødet koge ca. 30 minutter.
De grønsager og urter, der skal koges med, renses og skæres i grove stykker og kommes i gryden til kødet sammen med salt og peber. Lad nu kødet koge videre med grønsagerne ca. 1 time. Tag kødet op og sigt suppen gennem en finmasket sigte eller et klæde, og hæld suppen tilbage i gryden. Bring suppen i kog igen og lad den evt. koge et stykke tid, hvis den ønskes kraftigere. Smag til med salt og peber. De rengjorte grønsager til garniture skæres i stykker og kommes i den kogende suppe og koges med i ca. 3 minutter. Til sidst tilsættes 1 bundt hakket persille. Skær oksebrystet i lidt tykke skiver og anret et par skiver i en dyb tallerken sammen med suppe og grønsager. Serveres med små nye kartofler eller aspargeskartofler samt et stykke groft brød smager godt til retten. |
|
Opskriften er vist 17188 gange,
og udskrevet 419 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne