Farsbrød med persillesovs og nye kartofler
Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Hakkekødet blandes med løg, æg, vand og til smages med salt, peber og muskatnød.
Formes som et brød og drysses med rasp. Bages i ovn ved 175 g i 40 min, eller til saften som pibler ud er klar og ikke rødlig. Kartoflerne koges i letsaltet vand. I en gryde varmes mornaysaucen og tilsættes persille og krydres.
Farsbrød kan efter din egen smag tilsættes krydderurter og finthakkede grøntsager.
|
|
Opskriften er vist 19613 gange,
og udskrevet 381 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne