Farsbrød med persillesovs og nye kartofler

Farsbrød med persillesovs og nye kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g. hakket kalv og flæsk 12% fedt
0.5 løg finthakket
2 æg
 salt
 peber
 lidtMuskatnød, friskrevet
 rasp
2 spsk.vand
400 g.nye kartofler
2 dl.Mornaysauce
0.5 pottepersille finthakket
 
Opskrift:
Hakkekødet blandes med løg, æg, vand og til smages med salt, peber og muskatnød. Formes som et brød og drysses med rasp. Bages i ovn ved 175 g i 40 min, eller til saften som pibler ud er klar og ikke rødlig. Kartoflerne koges i letsaltet vand. I en gryde varmes mornaysaucen og tilsættes persille og krydres. Farsbrød kan efter din egen smag tilsættes krydderurter og finthakkede grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 19665 gange,
og udskrevet 381 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu