Fyldt svinemørbrad med persille og bacon

Fyldt svinemørbrad med persille og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mette

Indsendt :      Red :
Fyldt svinemørbrad med persille og bacon, billede 4 Fyldt svinemørbrad med persille og bacon, billede 1 Fyldt svinemørbrad med persille og bacon, billede 2 Fyldt svinemørbrad med persille og bacon, billede 3
Fotograf: Mette  

Ingredienser:
 Svinemørbrad
 Bacon i skiver
 Persille
 Smør
 Kartofler
 hvedemel
 Mælk
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.

Svinemørbraden pudses og gøres i stand. Læg bacon i skiver ud på en række, så det danner et "underlag" til at pakke mørbraden ind i. Læg mørbraden midt på baconlaget, og skær den halvejs igennem på midten.

Persillen skylles og hakkes groft og puttes derefter ned i rillen på mørbraden. Læg evt. et par klatter smør ovenpå persillen, inden mørbraden lukkes. Pak mørbraden så stramt som muligt ind i baconlaget.

Mørbraden lægges i et ovnfast fad, og sættes i ovnen i ca. 30 minutter.

Kartoflerne skrælles og sættes til at koge.

Efter de 30 minutter, sættes ovnen over på grill, og den gives yderligere ca. 5 minutter til baconen har fået farve. Når mørbraden er færdig, tages den op af fadet og lægges til hvile på et skærebræt.

Skyen i fadet bruges til at lave sovs. Nu skæres mørbraden ud i passende stykker.

Serveres med kogte kartofler og skysovs drysset med frisk persille.





karakterer:
Opskriften er vist 98701 gange,
og udskrevet 1094 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu