Lammekølle med persille

Lammekølle med persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 lammekølle ca. 1½ kg
3 spsk.persille
2 tsk.salt
1 kg.kartofler
3 dl.bouillon
3 skiverfranskbrød revet som krumme
3 fedpresset hvidløg
4 spsk.hakket persille
30 g.smør
 
 
Opskrift:
Køllen udbenes helt eller delvist. Køllen fyldes med persille og lukkes med et par kødspid. Lammekøllen gnides med salt.

Kartoflerne skæres i tynde skiver, der lægges taglagt i et ildfast fad eller lille bradepande. Bouillon hældes ved, og lammekøllen lægges på kartoflerne.

Stilles i ovnen ca. 45 min ved 160 grader C.

Franskbrødskrumme, hvidløg, citronsaft, persille og margarine røres sammen og smøres på kødet. Stilles atter i ovnen ca. 45 min. ved 160 grader C.

Køllen trækker i ca. 20 min. indpakket i folie, inden den skæres i skiver.

Server kartoflerne til sammen med et groft brød f ex brydebrød og evt. grønsager som broccoli og citronskiver.





karakterer:
Opskriften er vist 15135 gange,
og udskrevet 300 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu