Lammekølle med persille
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : |
|
|
Køllen udbenes helt eller delvist. Køllen fyldes med persille og lukkes med et par kødspid. Lammekøllen gnides med salt.
Kartoflerne skæres i tynde skiver, der lægges taglagt i et ildfast fad eller lille bradepande. Bouillon hældes ved, og lammekøllen lægges på kartoflerne. Stilles i ovnen ca. 45 min ved 160 grader C. Franskbrødskrumme, hvidløg, citronsaft, persille og margarine røres sammen og smøres på kødet. Stilles atter i ovnen ca. 45 min. ved 160 grader C. Køllen trækker i ca. 20 min. indpakket i folie, inden den skæres i skiver. Server kartoflerne til sammen med et groft brød f ex brydebrød og evt. grønsager som broccoli og citronskiver. |
|
Opskriften er vist 15135 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne