Boller i persillesauce
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Bettina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 35375 gange,
og udskrevet 741 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (38 stemmer) |
|
Kommentarer benthe - 2010-06-19 04:50:44 denne ret er ukendt for de fleste, men i min familie er vi opvokset med den, og alle elsker den. Dog bager vi sovsen op af suppen fra kødbollerne,´så kan man også spare fløden, smager tæt på frikasse. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne