Kylling med persille

Kylling med persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 kyllingelår eller 4 kyllingebryst
 salt
 friskkværnet peber
 god olie eller smør til stegning
2 løg fintsnittet
1000 g.små fine kartofler skrabede
1 citron i skiver
 vand
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Kyllingestykkerne krydres med salt og peber og brunes. Tilsæt løg, kartofler og citronskiver. Det hele vendes forsigtigt og dækkes med vand. Retten koges ved svag varme ca. 30 min. Kyllingestykkerne tages op, og saucen smages godt til med salt, peber og måske lidt citronsaft. Server kyllingen sammen med saucen, drys persille over retten.

Tips:

Persillestilkene skæres i små stykker og kommes i retten sammen med den hakkede persille. Det giver en dejlig smag. Retten kan serveres med agurkesalat. Det smager også godt at komme lidt agurkelage i saucen ­ så bliver det som om det er sommer igen! Retten er også god at servere på andendagen. Hvis saucen skal jævnes mere, så tag en god skive findelt grovbrød uden skorpe og kom den i saucen, som varmes godt igennem.





karakterer:
Opskriften er vist 9520 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu