Kogt hornfisk med persillesauce
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : |
|
|
Afskær hovedet, giv fisken et snit langs ryggen, så rygbenet fjernes uden fisken deler sig i to. Læg fisken i en flad gryde med koldt vand, så fisken er dækket. Tilsæt salt, eddike og persille. bring det i kog, lad det koge et par sekunder. Skru ned og lad fiske småkog i 12-15 minutter. Tag fisken op på et klæde og fjern skindet. Hornfisken serveres på et aflangt fad, pyntet med persille.
Hertil serveres de kogte nye danske kartofler og persillesauce. Dette er en bechamelsauce. En ganske enkelt hvid sauce lavet af mælk og fiskefond med rigelig smør, saften af 1 citron og masser af hakket persille tilsættes. |
|
Opskriften er vist 15294 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne