Dampet isingfilet med safrankogt pastinak og persillecreme
Hovedingrediens : FladFisk - Ising Indsendt : Red : |
|
|
Dampet isingfilet:
Fileterne krydres med salt og peber, rulles så de er ensartede i tykkelse, og placeres i et ildfast fad. Hæld 2 dl fiskefond i bunden af fadet, dæk med stanniol, og damp fisken i ovnen ved 190 grader i 10-12 min. Safrankogt pastinak: I en gryde kommes 2 dl hvidvin, safran og et finthakket skalotteløg. Lad det kog i 2 min. og tilsæt pastinakkerne, der er skåret i strimler. Koges møre (al dente) under låg i ca. 5 min. (Safran kan evt. erstattes med gurkemeje) Persillecreme: 3 dl fiskefond, 1 dl hvidvin og 2 dl fløde koges, til det får en cremet konsistens. Cremen blendes med hvidløg, samt persille, der i forvejen er blanceret i ca. 1 min. (Det er vigtigt, at persillen får et opkog, da saucen ellers kan blive bitter). Forsæt med at blende, til persillebladene er helt væk. Persillecremen varmes op uden af koge og smages til med salt og peber. Retten smager skønt sammen med enten kartofler eller ris samt en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 14626 gange,
og udskrevet 376 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne