Mørbrad med forårsgrøntsager og persillesky
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : |
|
|
Gør grøntsager klar. Skær dem i passende mundrette stykker.
Fjern sølvsenen fra svinemørbraden, hvis den ikke er fjernet. Skær mørbraden ud i 2 cm tykke skiver.
Skær persilleroden i tern og kog dem møre i bouillonen. Tag persilleroden op i en blender.
Kog mørbradstykkerne evt. ad flere omgange i bouillonen ved svag varme i ca. 3 minutter. Tag kødet op og dæk det med stanniol.
Kog grøntsagerne i bouillonen. Kom først de grøntsager i, som har længst kogetid og til sidst, dem som kun skal koge et øjeblik fx sukkerærter. Væsken behøver ikke at dække. Grøntsagerne skal koges, så de stadig har bid.
Vend kødet og skyen, som er løbet fra kødet, ned i grøntsagerne et øjeblik, så kødet er varmt og svagt rosa eller lige netop gennemkogt.
Hæld væsken i blenderen sammen med den kogte persillerod, smørret og persillen. Blend saucen sammen og smag den til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 11645 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne