Røget tunfisk med honning bagte persille- og gulerødder
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Rens og skær gulerødder og persillerødder i tykke staver, vend dem i varm olie på en tykbundet pande, sammen med honning og sennepsfrø, bred dem ud på en bageplade med bagepapir, bag dem sprøde i ovnen ved 225 gr. i ca. 25 minutter.
Pensles evt. med olie under stegningen.
Kog rosenkålene og afdryp dem, sauter dem i en gryde med smør, drys hvidløg, citronskal og persille over. Fordel rosenkålene på 4 varme tallerkner, anret de sprøde rødder på toppen og den skivede røget tunfisk ved siden af. |
|
Opskriften er vist 11833 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbet - 2013-09-23 19:26:22 Skift rosenkål ud med savoykål og persillerødder med Hokkaido, røget tun med røget torsk - det smager rigtig godt. Farverne er også gode med den lyse fisk, grønne savoy og gule hokkaido...og så passer det godt til det der er i vores have lige nu. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne