Stegt hornfisk med persillesauce
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hornfiskene deles i 3-4 stykker som krydres med salt og peber, vendes i mel og steges på en pande i smør 3-4 minutter på hver side ved ret god varme.
Persillesauce: Smøret smeltes i en gryde, meltet tilsættes og røres godt sammen, mælken røres i lidt efter lidt til saucen har passende konsistens og koges godt igennem. Persillen ribbes og skylles grundigt, rystes fri for det værste vand og hakkes groft. Den hakkede persille tilsættes saucen, og saucen smages til med salt og peber. Hornfisken serveres med nye kartofler, persillesauce og citronbåde. |
|
Opskriften er vist 202850 gange,
og udskrevet 1953 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (25 stemmer) |
|
Kommentarer kurt - 2022-05-25 18:46:08 hej hvorfor er der ingen med kogt hornfisk i sød og sur sovs da jeg altid har fået den lavet sådan.hilsen kurt. Stine Nielsen - 2022-05-21 09:45:17 Kan man stege hornfisken uden mel Allan fra ManneQ.com - 2022-04-26 16:54:00 Helt klassisk som mange elsker Shc - 2019-05-08 13:33:35 Den eneste måde at lave stegt hornfisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne