Lammefilet pakket ind i urteroulade med persilleolie
Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet Kilde : Føtex Indsendt : Red : |
|
|
Riv kartofler, gulerødder og persillerod fint og pres væden fra.
Rør grønsagerne sammen med sammen-pisket æg, fløde, salt, peber og hakket persille.
Beklæd en bradepande ca. 30x22 cm med smurt bagepapir og kom grønsagsbland-ingen heri. Bag grønsagerne 20 minutter ved 175°C og drys med smuldret feta.
Brun lammefileterne godt på en varm pande og krydr med salt og peber. Læg lammefileterne i forlængelse af hin-anden midt på urterne, og rul dem tæt omkring kødet, som en roulade. Pak fileterne ind i bagepapiret og bag dem 20 minutter ved 175°C. Lad kødet hvile 10 minutter, inden det skæres i skiver. Blend persille og olivenolie grundigt og smag til med salt og peber. Anret kødet i skiver på tallerkener sammen med salat og dryp med lidt af krydderolien. Sever et lunt brød til. |
|
Opskriften er vist 10337 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke Ringsted - 2008-01-26 16:57:23 Det er rigtigt lækkert, nem at lave. Jeg vil bruge urterouladen kun som tilbehør til andre retter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne