Koteletter med rodpersille og kål
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Brun koteletterne i lidt margarine og drys med salt og peber.
Rens imens spidskål og rodpersille, skær dem i småstykker og damp dem halvmøre. Tag koteletterne af ilden og tilsæt mere margarine. Hak løget og svits det på panden. Tilsæt den halvmøre spidskål og rodpersille og dernæst sherryen og lad retten snurre et par minutter. Læg hver kotelet på et stykke folie og kom en klat af de svitsede grønsager ovenpå. Drys med krydderier og kom til slut en klat creme fraiche ovenpå. Pak folien godt om indholdet og bag koteletterne i ovn ved 225 grader i ca. 15 min. |
|
Opskriften er vist 8572 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Jeanne Meisner - 2018-10-15 17:26:26 Mangler at få både grader til almindelig og til varmluft. Er så glad for opskrifterne. Hanne - 2013-09-17 10:16:26 Noget speciel opskrift, der står: "tag koteletterne af ilden", der er vist ikke mange der bruger åben ild her i DK i forbindelse med madlavning. Jeg ved udmærket hvad det betyder, men for en ukyndig kok, ville det mere korrekt at skrive "tage dem af varmen" |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne