Koteletter med rodpersille og kål

Koteletter med rodpersille og kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 svinekoteletter
100 g.spidskål
1 persillerod
1 løg
1 dl.sherry
1 lille bæger cremefraiche 18%
 salt
 peber
 lidtMuskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Brun koteletterne i lidt margarine og drys med salt og peber.

Rens imens spidskål og rodpersille, skær dem i småstykker og damp dem halvmøre.

Tag koteletterne af ilden og tilsæt mere margarine. Hak løget og svits det på panden. Tilsæt den halvmøre spidskål og rodpersille og dernæst sherryen og lad retten snurre et par minutter.

Læg hver kotelet på et stykke folie og kom en klat af de svitsede grønsager ovenpå. Drys med krydderier og kom til slut en klat creme fraiche ovenpå.
Pak folien godt om indholdet og bag koteletterne i ovn ved 225 grader i ca. 15 min.





karakterer:
Opskriften er vist 8572 gange,
og udskrevet 228 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-10-15 17:26:26
Mangler at få både grader til almindelig og til varmluft. Er så glad for opskrifterne.

  -   2013-09-17 10:16:26
Noget speciel opskrift, der står: "tag koteletterne af ilden", der er vist ikke mange der bruger åben ild her i DK i forbindelse med madlavning. Jeg ved udmærket hvad det betyder, men for en ukyndig kok, ville det mere korrekt at skrive "tage dem af varmen"