Persillekoteletter

Persillekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Persillekoteletter, billede 4 Persillekoteletter, billede 1 Persillekoteletter, billede 2 Persillekoteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
40 gram Toastbrød, fint 1 skive toastbrød vejer ca. 30 gram.
15 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
3 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Opskrift:
Koteletterne brunes på en tør pande. Lægges i et ildfast fad og krydres med salt og peber.

Tomaterne skæres i halve, drysses med salt og lægges ved siden af koteletterne.

Toastbrødet smuldres og røres med margarine, æggeblommen, hakket persille, presset hvidløg, salt og peber. Blandingen fordeles på koteletterne og fadet stilles i ovnen 15 minutter ved 225 grader C. alm. ovn.

Servers med kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 67087 gange,
og udskrevet 7243 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9340 (2223 kcal)
KJ pr. Pers. 2335 (555 kcal)
Vægt ialt 2074 gram
Vægt pr. Pers. 518 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 450 KJ (107 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 11.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-06-27 16:48:04
jeg serverede med brasede kartofler og en salat af spinat, asparges og grøn honningmelon. så behøvedes ikke sauce eller anden dyppelse. bliver helt klart lavet igen, det smagte virkeligt godt

  -   2017-07-06 23:11:48
Kan magerinen erstattest med olie, noget andet eller helt undlades???

  -   2007-08-30 10:24:54
Det er en rigtig god ret. Jeg skal helt sikkert lave den igen! Jeg lavede persillesovs til. Et klart hit.

  -   2007-07-12 08:11:17
Jeg serverede lidt brunet smør til.