Persillerodssoufflé
Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod Indsendt : |
|
|
Rens persillerødderne. Snit dem i små tern, kog dem møre i ca. 20 min og mos dem lidt ud, når de er færdige.
Smelt margarinen i en gryde og drys melet i og spæd med mælken. Tilsæt de mosede persillerødder, krydderier og æggeblommer.
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i.
Souffléen bages i et smurt ildfast fad ca. 40 min ved 180 grader.
|
|
Opskriften er vist 11042 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne