Tournedos med persillepesto
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : Red : |
|
|
Brun kødet hurtigt på en varm pande og afkøl.
Skær en lomme i hver.
Kom persille, hasselnødder, hvidløg og parmesan i blenderen og kør lidt olie i, til det lige hænger sammen.
Drys med salt og peber og fyld tournedos’erne, som stilles i en 225 grader varm ovn i ca 5 minutter.
|
|
Opskriften er vist 9278 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne