Fyldt Rødspætte med persillesauce

Fyldt Rødspætte med persillesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel

Ukendt oprindelseslandKilde : Rahbek

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pk.Fyldt Rødspætte m. Persillesauce fra Rahbek
 
 Smørstegte kartofler:
250 g.babykartofler
 vand
 salt
 lidtolie
20 g.smør
 persille
 
 Tomatsalat:
3 røde tomater
1 rødløg
50 g.grønne og sorte oliven
 salt
 peber
 basilikum
 
Opskrift:
Fyldt Rødspætte m. Persillesauce:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen til 200°C. Placer de fyldte rødspætter midt i ovnen. Tilberedningstiden er 22-25 min. Ved mere end 2 portioner i ovnen forlænges bagetiden.

Smørstegte kartofler:
250 g baby kartoflerne vaskes og koges i letsaltet vand, ristes bagefter i lidt olie og ca. 20 g smør. Hak en skyllet håndfuld persille og vend det med kartoflerne.

Tomatsalat:
3 røde tomater skæres i både. 1 rødløg skæres i fine strimler og blandes med 50 g grønne og sorte oliven, tomater tilsættes - smages til med salt og peber. Pynt med basilikum og anret med fisken.





karakterer:
Opskriften er vist 18117 gange,
og udskrevet 330 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu