Fyldt Rødspætte med persillesauce
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel Kilde : Rahbek Indsendt : Red : |
|
|
Fyldt Rødspætte m. Persillesauce:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen til 200°C. Placer de fyldte rødspætter midt i ovnen. Tilberedningstiden er 22-25 min. Ved mere end 2 portioner i ovnen forlænges bagetiden. Smørstegte kartofler: 250 g baby kartoflerne vaskes og koges i letsaltet vand, ristes bagefter i lidt olie og ca. 20 g smør. Hak en skyllet håndfuld persille og vend det med kartoflerne. Tomatsalat: 3 røde tomater skæres i både. 1 rødløg skæres i fine strimler og blandes med 50 g grønne og sorte oliven, tomater tilsættes - smages til med salt og peber. Pynt med basilikum og anret med fisken. |
|
Opskriften er vist 18130 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne