Lammesauté med hvidløg, persille og citron
Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Skær lammekødet ud i små stykker el. strimler og brun det let på en pande med smør og olie. Tag kødet op og sautér fint hakkede skalotte- og hvidløg et par minutter. Tilsæt fint revet citronskal og bouillon, og lad det simre et par minutter.
Jævn med maizena/majsstivelse udrørt i lidt koldt vand. Læg kødet tilbage i saucen, tilsæt persille og lad det hele simre. Smag til med citronsaft, salt og peber før servering. Serveres med Krydrede løse ris a la Kasmir. |
|
Opskriften er vist 12232 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Jan Steffensen - 2020-12-16 12:15:51 Skal gulerødderne spises rå?? anonym - 2005-01-01 01:01:01 spændende måde at få lammemørbrad på, men smagen af citronskal er gennemtrængende bitter. Jeg ville nok udelade det næste gang og nøjes med saften |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne