Røget pighaj med persilleskum

Røget pighaj med persilleskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : HajFisk - Røget pighaj

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.røget bug af pighaj
½ bdt.persille, finthakket
 salt
 peber
2 dl.Mornaysauce
400 g.kartofler
 
Opskrift:
Kartoflerne koges. Mornaysauce koges op med persille og smages til med salt og peber. Pighajen lunes i pande eller ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 9436 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu