Kylling i persillecreme
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Kyllingen deles i lår og bryst og sautéres let i en gryde med olivenolie. Der drysses med mel, og så tilsættes finthakkede hvidløg og timiankvisten. Sautér videre i et par minutter og hæld derefter vand ved, så det står ¼ op om kødet.
Læg låg på og lad det simre en halv times tid til kødet er mørt.
Tag kyllingestykkerne op og tilsæt fløden og lad det snurre til saucen har fået den rette konsistens.
Sigt derefter saucen, drys persillen i og smag til med salt og peber.
Perleløg og champignoner renses og ristes på panden. Læg kyllingestykkerne i et fad, hæld saucen over og pynt med perleløg og champignoner på toppen. |
|
Opskriften er vist 5862 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne