Resultat ved søgning efter "selleri" i kategori Suppe : 260 opskrifter fundet
Kokkens favoritter
Slankesuppe tab 5 kg på 7 dage
Alle grøntsagerne skæres i mindre stykker og koges med øvrige ingredienser tilsat vand så det lige dækker, ca. en time. smag til med salt peber, chili og karry. spis suppen til alle måltider og gerne ind imellem. drik sideløbende masser af...
se mere her
Grønkålssuppe
Kom kødet i en gryde med vand, der dækker og bring det langsomt i kog. Skum suppen godt, når den koger, så alle urenheder kommer væk.
Skræl kartofler, gulerødder og selleri. Tilsæt grønsagerne, salt og hele peberkorn til suppen og kog...
se mere her
Ungarsk gullaschsuppe
Skær oksekødet i terninger og hak løgene groft.
Damp løgene gennemsigtige i smør og olie, drys paprika, salt og peber over og kom kødterningerne i. Rør rundt til kødet har mistet den røde farve, hæld 1 l suppe ved og kog for ganske...
se mere her
Suppekur - Slankesuppe
Skær grøntsagerne i små eller mellemstore stykker og læg dem i en stor
gryde
sammen med tomaterne og kyllinge-kraftterningerne. Tildæk med vand. Lad
det
koge i ca. 10 minutter, skru derefter ned for varmen og lad suppen simre
til
den er...
se mere her
Oksekød i sur-sød sovs
Kog oksebov og kogeben med låg i 4 - 4,5 liter vand (helst dagen før). Koges i 3 1/2 time med 3 tsk salt. Okseboven tages op og gemmes. Kogebenene smides ud !
Når suppen er kølet lidt af, skummes fedtet fra, eller bedre hvis suppen kan stå...
se mere her
Fedtforbrændingssuppe
Skær grøntsager i tern. Med masser af chili og ingefær bliver den rigtigt "forbrændende". Dæk grøntsagerne med vand og kog en 10 minutters tid.
Herefter skal det simre en tyve minutter til sagerne er møre, men lidt sprøde.
Kan varmes...
se mere her
Hønsekødssuppe
Hønen gøres i stand og skylles omhyggeligt. (Frosne høns behøver ikke at skylles). Hønen sættes over ilden med så meget vand, at den er dækket, og skummes omhyggeligt, når den koger.
Saltet tilsættes, og når suppen er færdigskummet,...
se mere her
Oksehalesuppe
Oksehalerne deles ved leddene, skylles og aftørres.
Smørret brunes i en gryde og heri svitses halestykkerne sammen med de rensede og delte grønsager.
Vandet tilsættes, bringes i kog og skummes omhyggeligt.
Derpå kommes salt, paprika...
se mere her
Hokkaidosuppe - Cremet græskarsuppe
Hokkaidoen skæres over og kernerne fjernes med en ske. Herefter skives hokkaidoen med skræl og koges i vandet sammen med groft hakket selleri, persillerod og løg.
Når grønsagerne er møre blendes suppen og smages til med salt samt...
se mere her
Skildpaddesuppe
Suppeben, helst ikke marvben (som vi har brugt på billedet) da marven er med til at gøre suppen uklar brunes god af i ovnen ved max varme og gerne varmluft. Vendes et par gange undervejs de skal være let sorte.
Løgene halveres og ristes...
se mere her